Rejseforsikring England

Rejseforsikring England

Sammenlign 2024-priser på rejseforsikringer til England

Europæiske ERV
erv logo
Fra 270,-
Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst også i tilfælde af corona, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald hvis nærmeste familie bliver akut syg, ødelagt ferie pga. sygdom under rejsen og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring (afbestil, ombook eller erstat med anden rejsende).

Gouda

Fra 366,-
Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, ulykkesdækning, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring) og forsinket hjemrejse.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, feriekompensation, udvidet ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring

Fra 452,-

Standarddækninger
Sygdom/tilskadekomst
Hjemtransport
Bagage

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

Årets
Rejseforsikring 2022
Europæiske
erv logo
Fra 270,-

Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald, ødelagt ferie og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring.

Gouda
Fra 366,-

Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring), forsinket hjemrejse og feriekompensation.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring
Fra 452,-

Standarddækninger
Corona
Sygdom
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

*Priserne er baseret på en årsrejseforsikring til Europa, for én person på 35 år. Opdateret i marts 2024.
Den ultimative guide til:

Rejseforsikring til England i 2024

Den ultimative guide til:

Rejseforsikring til England i 2024

EU har lavet en aftale med Storbritannien omkring koordinering af sundhedsydelser. Aftalen betyder du er dækket at det blå sygesikringskort under midlertidige ophold i England. Denne guide gennemgår de specifikke betingelser for det blå sygesikringskort, samt hvorfor en privat rejseforsikring kan være et godt supplement til ferien i England.

I denne guide til rejseforsikringer til England og Storbritannien, finder du alle de vigtigste informationer før indrejse i England.

Det blå sygesikringskort i England

Det er gratis at gå til lægen i England. Du skal blot sikre dig, at lægen er tilknyttet den offentlige sygesikring (general practitioners). Der findes også flere “walk-in”-centre, som du kan benytte til mindre skader. Disse centre er ligeledes gratis, hvis du medbringer det blå sygesikringskort. Behandling på offentlige hospitaler koster dig heller ikke noget, men ligesom i Danmark skal du som regel have en lægehenvisning for at modtage behandling på hospitalet. Der er delvis egenbetaling på receptpligtig medicin i England. Husk altid at gemme alle kvitteringer for henvisning, recepter og lignende i forbindelse med refusion.

Du skal være opmærksom på, at det blå sygesikring ikke gælder hos private læger eller på privathospitaler.

Kontaktoplysninger til læge og hospital i England

Hvis du er bliver syg eller kommer til skade på ferien i England, så brug denne liste til at finde nærmeste læger, hospitaler med mere: nhs.uk/nhs-services.

Du kan også ringe 111 for at komme igennem til den ikke-akutte lægehjælp. Det svarer til vores 1813-telefonnummer i Danmark. Bemærk, at nummeret ikke er til nødopkald. Hvis du står i en nødsituation og har brug for hjælp skal du ringe enten 999 eller 112.

Fordele ved en rejseforsikring til England

Der er flere fordele ved at købe en privat rejseforsikring til Storbritannien – som England jo bekendt er en del af – som supplement til det blå sygesikringskort. For det første dækker det blå sygesikringskort aldrig for hjemtransport i forbindelse med alvorlig sygdom eller tilskadekomst. Det gør en privat rejseforsikring. Udover det, er der mange andre dækninger som kun er inkluderet i private rejseforsikringer. Læs mere i de næste afsnit.

24-timers dansk alarmcentral til rådighed

Alle danske rejseforsikringsselskaber har alarmcentral med dansktalende personale tilknyttet. Alarmcentralen kan kontaktes 24 timer i døgnet. Personalet kan give dig den bedst mulige rådgivning, om hvad du skal gøre i en hvilken som helst krisesituation. De kan hjælpe dig med at finde nærmeste læge eller hospital, og i mange tilfælde kan de også sende en læge ud til dig privat. Det er en god ekstra service at have med i bagagen, hvis du eksempelvis ligger med mavekramper og er ude af stand til at bevæge dig.

Rejseforsikringen dækker din bagage

Hvis du skulle være så uheldig at få stjålet nogle af dine ejendele, mens du er på ferie i England, er der ingen hjælp at hente fra det blå sygesikringskort. Kortet dækker kun behandling ved ulykke eller sygdom som beskrevet ovenover. Hvis du vil have erstatning for dine stjålne ejendele, skal du købe en rejseforsikring. Bemærk at dine ejendele også kan være forsikret gennem ind indboforsikring.

Du kan ligeledes få din bagage forsikret mod beskadigelse, bortkomst og forsinkelse. Det kunne eksempelvis være, hvis dine ting bliver beskadiget eller forsinket i forbindelse med flyveturen til England. Når du forsikrer din bagage og dine ejendele, er der dog begrænsning på, hvor meget rejseforsikringen erstatter. Sørg for, at der er overensstemmelse mellem værdien af dine ejendele og den erstatning, du kan modtage i forbindelse med bortkomst eller tyveri.

Privatansvar i udlandet er dækket

Det er ikke kun dig selv du forsikrer, når du tegner en rejseforsikring til England. Du risikerer også at blive dømt ansvarlig for at have pådraget skade på andre personer eller deres ting, hvis du er involveret i en ulykke. Din rejseforsikring dækker de beløb du bliver pålagt at erstatte, omkostninger i forbindelse med en eventuel retssag med mere. Du skal være opmærksom på, at ansvarsforsikringen som udgangspunkt ikke dækker kontraktforhold og heller ikke lejede motoriserede transportmidler som eksempelvis bil eller scooter.

Årsrejseforsikring eller enkeltrejseforsikring?

Der er to grundlæggende rejseforsikringer at vælge imellem, når du skal på ferie til England: årsrejseforsikring og enkeltrejseforsikring.

Enkeltrejseforsikringen gælder for en enkelt rejse, og henvender sig primært til dig, der kun har planer om at foretage en enkelt rejse i år. Fordelen ved denne type rejseforsikring er, at du kun betaler for de antal dage, du reelt er ude at rejse. Hvis det ikke meget du rejser, kan du derfor nogle gange spare penge på enkeltrejseforsikringen, i stedet for at købe en årsrejseforsikring.

Årsrejseforsikringen dækker derimod et ubegrænset antal rejser på et år. Det kan typisk svare sig at købe en årsrejseforsikring, hvis du rejser mere end én gang om året. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke er dækket i forbindelse med erhvervsrejser. Det gælder også, selvom du bare skal på en enkelt messe, eller har et enkelt møde i udlandet, i forbindelse med dit arbejde. Sådanne rejser kræver specifikke erhvervsrejseforsikringer.

Geografisk dækningsområde i England

Du kan vælge mellem fire forskellige geografiske dækningsområder: Europa, udvidet Europa, verden eksklusiv USA og verden inklusiv USA. Du skal vælge dækning i Europa, når du køber en rejseforsikring til England. Hvis du har planer om at rejse flere gange det næste års tid, og du derfor overvejer at købe en årsrejseforsikring, skal du have dine kommende rejser med i overvejelsen, når du vælger det geografiske dækningsområde. Hvis du eksempelvis har planer om at rejse til Sydamerika senere på året, skal du vælge årsrejseforsikringen med dækning i hele verden.

Du kan læse om rejseforsikringer særligt i forbindelse med Brexit her: Den ultimative guide til rejseforsikring efter Brexit.

Indholdet er opdateret: den 23. januar 2023.