Dansk Rejseforsikring

Guide til Dansk Rejseforsikring: Alt hvad du skal vide, før du køber en rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring (opdateret i 2024).

Dansk Rejseforsikring er agent for AIG, et af verdens største forsikringsselskaber. Det betyder at du har et internationalt og sikkert rejseforsikringsselskab i ryggen når du vælger Dansk Rejseforsikring, samtidig med du får nogle af landets mest attraktive priser. Denne guide om Danske Rejseforsikring gennemgår information omkring:

Genveje til denne guide

Rejseforsikringer hos Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring tilbyder en række forskellige rejseforsikringer, som kan tilvælges alt efter dit behov. Herunder kan du læse mere om de enkelte typer af rejseforsikringer hos Dansk Rejseforsikring.

Enkeltrejseforsikring
Gælder for én rejse ad gangen. Kan vælges fra en dags varighed og op til 365 dage. Kan tegnes af personer under 70 år. Enkeltrejseforsikringen anbefales til dig som kun skal rejse få gange i år, eller hvis du skal på en meget lang rejse der varer flere måneder.

Du kan vælge om enkeltrejseforsikringen kun skal dække ferie/studieophold, eller ferie hvor du må have lettere fysisk arbejde.

Ungdomsrejseforsikring
Gælder for én rejse ad gangen. Kan vælges fra en dags varighed og op til 365 dage. Kan tegnes af personer under 31 år. Du vælger ungdomsrabat når du bestiller enkeltrejseforsikringen. Du er dækket med samme vilkår som den almindelige rejseforsikring.

Ungdomsrejseforsikringen kan bruges både hvis du skal på rygsækrejse eller studere i udlandet.

Skirejseforsikring
Som et af de eneste rejseforsikringsselskaber i Danmark, så inkluderer Dansk Rejseforsikring altid dækning ved skirejser som standard. Hos alle andre rejseforsikringsselskaber kræver det at du enten tegner en særlig skirejseforsikring eller et tillæg.

Skirejser er inkluderet både når du køber enkeltrejseforsikring, ungdomsrejseforsikring eller årsrejseforsikring.

Rejseforsikringer til erhverv
Gælder for én rejse ad gangen. Dækker dine forretningsrejser for dansk arbejdsgiver. Kan købes af personer under 70 år.

Afbestillingsforsikring
Købes som tillæg til rejseforsikringen. Kan tegnes af personer under 70 år. Dækker maksimalt 75.000 kroner per person.

Afbestillingsforsikringen dækker hvis du bliver akut syg, kommer til skade eller dør. Det samme gælder hvis det hænder for din nærmeste familie eller dine rejsefæller. Udover det, så dækker forsikringen hvis du bliver afskediget mindre end 30 dage inden rejsen, samt ved brand eller indbrud i din bolig umiddelbart inden ferien.

Dansk Rejseforsikring på Trustpilot

Den øjeblikkelige score på Trustpilot for Dansk Rejseforsikring (opdateret 2024):

Læs alle Dansk Rejseforsikrings anmeldelser på trustpilot.com/review/danskrejseforsikring.dk

Sådan dækker Dansk Rejseforsikring

Du er fuldt dækket når du tegner en rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring. Der er ingen selvrisiko på deres rejseforsikringer og du er dækket for:

 • Sygdom og tilskadekomst
 • Hjemtransport og bagage
 • Bagageforsinkelse
 • Tandlæge, fysioterapi og kiropraktor
 • Dødsfald og varig mén
 • Personansvar
 • Retshjælp
 • Hjemkaldelse
 • Sygeledsagelse
 • Feriekompensation
 • Overfald
 • Forsinket fremmøde
 • Krisehjælp og evakuering

Geografiske dækningsområder

Dansk Rejseforsikring opererer med fire forskellige geografiske dækningsområder. Det er dækning i Europa, dækning i Europa og Tyrkiet, dækning i hele verden eksklusiv USA og Canada, og dækning i hele verden inklusiv USA og Canada. Jo bredere dækning du ønsker, jo mere betaler du i præmie.

Dækning i Europa inkluderer følgende lande:
Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

5 gode grunde til at vælge Dansk Rejseforsikring

Når du skal vælge rejseforsikring, er det vigtigt at vælge én, der dækker netop det, du har behov for. Det kan du med stor sandsynlighed få hos Dansk Rejseforsikring, der byder på et stort udvalg af rejseforsikringer til meget overkommelige priser. Medlemstilfredsheden er desuden meget høj, og de er nemme at få fat i, hvis uheldet skulle være ude. Se de fem største fordele ved Dansk Rejseforsikring herunder.

rejseforsikring-brasilien

1. Stort udvalg af rejseforsikringer
Mange rejseforsikringsselskaber kører med standard rejseforsikringer i form af årsrejseforsikringer og enkeltrejseforsikringer med basis dækning. Det er nemt for rejseforsikringsselskabet, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig, da du risikerer at betale for meget for noget, du alligevel ikke kan bruge, eller værre endnu; får en rejseforsikring, der ikke dækker godt nok.

Hos Dansk Rejseforsikring kan du vælge imellem en lang række af forskellige rejseforsikringer, der er tilpasset forskellige typer af rejser, herunder også de gængse årsrejseforsikringer og enkeltrejseforsikringer, men derudover også skirejseforsikring, ungdomsrejseforsikring, erhvervsrejseforsikring og særskilt afbestillingsforsikring.

At du kan vælge imellem forskellige typer af rejseforsikringer, øger sandsynligheden for, at du kan få en rejseforsikring, der passer til din rejse og dine behov – både i forhold til dækning og økonomi.

Især ved skirejser er det værd at være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at enhver årsrejseforsikring dækker, da skisport hos nogle rejseforsikringsselskaber går under ”særlig farlig sport”, som skal dækkes særskilt. Det er meget ærgerligt at tage af sted på skiferie i den tro, at din årsrejseforsikring dækker, hvis ikke det er tilfældet.

Omvendt er der heller ingen grund til at betale i dyre domme for alle mulige dækninger, der ikke relaterer sig til en skiferie, hvis det er den eneste form for rejse, du foretager.

2. Meget høj kundetilfredshed
Det vigtigste ved en rejseforsikring er, at den dækker som ønsket. Rejseforsikringen er din økonomiske sikkerhed på rejsen, så du ikke pludselig står med en stor ekstraregning for eksempel ved sygdom, ulykke eller beskadigelse eller tyveri af ejendele.

Afhængigt af destinationen kan der være potentielt store udgifter forbundet med din rejse. Uden en rejseforsikring skal du selv afholde disse akut opståede og uforudsete udgifter, og du kan dermed risikere mange års gæld. Udgifterne er måske ikke så store, hvis du blot mister din bagage, men hvis du opholder dig i et område, hvor der indtræffer en naturkatastrofe, som du skal evakueres fra og efterfølgende modtage behandling eller krisehjælp for, er udgifternes størrelse en helt anden historie.

Med en rejseforsikring slipper du for disse bekymringer. Det kræver dog naturligvis, at rejseforsikringen dækker, som du tror, og at du hurtigt og nemt kan komme i kontakt med rejseforsikringsselskabet ved behov.

For at være sikker på, at ovenstående er tilfældet, bør du kigge på kundetilfredsheden, når du skal vælge rejseforsikringsselskab. På den måde kan du sikre dig, at tidligere og nuværende kunder hos rejseforsikringsselskabet er tilfredse med den service, de bliver budt – og så er der tilsvarende stor chance, for at du også bliver tilfreds.

På Trustpilot har Dansk Rejseforsikring 4,4 ud af 5 stjerner (pr. november 2019), hvilket giver den samlede bedømmelse ”Fremragende”. Her er du altså i trygge hænder, og du kan dermed slippe bekymringerne og koncentrere dig om at nyde din rejse.

3. Lav pris og fuld dækning på alle rejseforsikringer
Udover kundetilfredsheden bør du naturligvis også kigge på pris, og hvordan rejseforsikringerne egentlig dækker, når du vælger rejseforsikring. Der er nemlig meget store forskelle fra rejseforsikring til rejseforsikring, selvom forsikringerne kaldes det samme.

Også her scorer Dansk Rejseforsikring højt. Priserne er lave, men til gengæld bydes der på fuld dækning. Det betyder, at der ikke er en selvrisiko på deres rejseforsikringer. Du kan dermed trygt tage af sted på din rejse i vished om, at Dansk Rejseforsikring står for dine uforudsete udgifter (inden for dækningernes omfang). Rejseforsikringerne dækker desuden rigtig godt.

Hvordan, du er dækket, afhænger af din specifikke rejseforsikring, men som udgangspunkt vil Dansk Rejseforsikring dække følgende områder:

 • Sygdom og tilskadekomst
 • Hjemtransport
 • Sygeledsagelse
 • Bagage og bagageforsinkelse
 • Hjemkaldelse
 • Forsinket fremmøde
 • Feriekompensation
 • Fysioterapi og kiropraktor
 • Tandlæge
 • Dødsfald og varige mén
 • Personansvar
 • Retshjælp
 • Overfald
 • Krisehjælp og evakuering

Har du behov for særlig dækning, kan du typisk tilkøbe det til din rejseforsikring ved henvendelse.

4. 24 timers alarmcentral
Når du er på rejse, er din rejseforsikring dit økonomiske sikkerhedsnet. Derfor er det rigtig rart at vide, at du kan komme i kontakt med Dansk Rejseforsikrings dansktalende alarmcentral 24 timer i døgnet hele året – også på helligdage. Det er SOS International, der står for den telefoniske kontakt.

At du altid kan komme i kontakt med nogen, der har forstand på din rejseforsikring, betyder, at du med det samme kan få svar på, hvordan du skal forholde dig i den givne situation, og hvordan din rejseforsikring dækker, hvis du er i tvivl. Du kan også blot få svar på spørgsmål. Det betyder ligeledes, at din forsikringssag kan komme i gang med det samme, og at behandlingstiden derfor er væsentligt kortere, end det kan opleves andre steder.

For at være sikker på, at du får den dokumentation, der er nødvendig i din forsikringssag, bør du ved sygdom, tilskadekomst eller andet akut opstået og uforudset udgift altid kontakte Dansk Rejseforsikrings alarmcentral hurtigst muligt.

5. Fire geografiske dækningsområder
Som udgangspunkt vil de fleste rejseforsikringer kunne fås med de geografiske dækningsområder Europa eller Verden, men hos Dansk Rejseforsikring har de valgt at dele dækningsområderne i hele fire områder. Det er kun en fordel for dig, da du så ikke betaler for mere, end du reelt har behov for.

De fire dækningsområder hos Dansk Rejseforsikring er:

 • Europa
 • Europa og Tyrkiet
 • Verden eksklusiv USA og Canada
 • Verden inklusiv USA og Canada

Priserne stiger proportionelt, og du skal derfor blot vælge den det geografiske dækningsområde, som du får behov for på dine rejser. Skulle du en enkelt gang rejse længere væk end normalt, kan du enten opgradere din rejseforsikring til den tid eller supplere med en enkeltrejseforsikring, afhængigt af din rejse.