Rejseforsikring Israel

Rejseforsikring Israel

Sammenlign 2024-priser på rejseforsikringer til Israel

Europæiske ERV

Fra 246,-
Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst også i tilfælde af corona, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald hvis nærmeste familie bliver akut syg, ødelagt ferie pga. sygdom under rejsen og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring (afbestil, ombook eller erstat med anden rejsende).

Gouda

Fra 307,-
Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, ulykkesdækning, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring) og forsinket hjemrejse.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, feriekompensation, udvidet ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Europæiske
Fra 246,-

Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald, ødelagt ferie og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring.

Gouda
Fra 307,-

Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, ulykkesdækning, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring) og forsinket hjemrejse.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, feriekompensation, udvidet ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

*Priserne er baseret på 14 dages rejse for én person på 35 år. Opdateret i marts 2024.
Den ultimative guide til:

Rejseforsikring til Israel i 2024

Den ultimative guide til:

Rejseforsikring til Isreal i 2024

Israel er et vidunderligt land der kan byde på en masse spændende historiske og kulturelle oplevelser. Der er dog adskillige risici forbundet med at rejse til Israel. Det er derfor meget vigtigt at du køber en rejseforsikring inden du tager afsted. Du er nemlig hverken dækket af det gule eller blå sygesikring når du rejser til Israel. Det er derfor udelukkende dit eget ansvar at du er ordentligt forsikret, hvis du skulle blive syg, kommer til skade, eller blive involveret i en krisesituation.

Denne guide gennemgår alle de vigtigste informationer omkring rejseforsikringer til Israel, samt andre oplysninger der har indvirkning på din personlige sikkerhed på rejsen.

Om rejseforsikringer til Israel

Den vigtigste dækning, som er inkluderet i alle rejseforsikringer, er forsikring mod akut opstået sygdom eller tilskadekomst. Det er eksempelvis hvis du bliver ramt af en cyklist på vej over gaden i Tel Aviv og skal på hospitalet for at modtage behandling.

Rejseforsikringen sørger for at du ikke selv skal betale for behandling og eventuel medicin hvis det bliver nødvendigt. Er du kommet så slemt til skade at du skal transporteres hjem med lægeassistance, så er du også dækket af rejseforsikringens hjemtransport.

Rejseforsikringen dækker krisesituationer

Der er generel risiko for terror- og raketangreb i hele Israel. Særligt den kollektive trafik er mange gange mål for terroraktioner. En rejseforsikring kan ikke minimere din risiko for at blive involveret i en krisesituation, men den kan hjælpe på mange andre måder.

Hvis Udenrigsministeriet anbefaler evakuering på grund af terror, så er du dækket gennem din rejseforsikring. Du vil også blive tilbudt krisehjælp på stedet, gennem din rejseforsikring, og når du kommer tilbage til Danmark kan du få psykologhjælp, hvis du ønsker det.

Vigtige dækninger til Israel

Alle rejseforsikringer dækker som standard dine ejendele i tilfælde af at de bliver stjålet. Du kan også tilkøbe ekstra dækning af din bagage, som eksempelvis hvis din bagage skulle blive forsinket. Hvem har ikke prøvet at lande i lufthavnen, klar til at holde ferie, og så kommer bagagen aldrig på rullebåndet. Hvis du har købt dækning mod forsinket bagage, så går du bare ud og køber nye ejendele på rejseforsikringsselskabets regning. Det eneste der kræves er, at du holder dig indenfor rimelighedens grænser.

Dækningsniveau på rejseforsikringen

Når du vælger en standard rejseforsikring så er der grænser for hvor meget du er forsikret. Der er nemlig fastsat beløbsgrænser på forsikringssummen for blandt andet læge- og hospitalsbehandling, hjemtransport og krisehjælp. Hvis omkostningerne for din behandling overstiger forsikringssummen skal du selv betale resten.

Vil du være helt sikker på at du ikke selv ender med en ubetalelig regning, så skal du vælge den bedste dækning. Når du køber den fulde dækning hos rejseforsikringsselskabet, så er der ubegrænset forsikringssum på de mest betydningsfulde kategorier, såsom lægebehandling, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, terror og gidseltagning.

Der kan være forskel på de forskellige dækninger alt efter hvilket rejseforsikringsselskab du vælger. Nærlæs derfor alt din police inden du tager på ferie, så du er sikker på hvordan du er dækket.

Årsrejseforsikring eller enkeltrejseforsikring?

Inden du køber din rejseforsikring, skal du gøre op med dig selv hvor meget du forventer at at rejse resten af året. Hvis du har flere planer om at forlade Danmark, så kan du spare penge ved at købe en årsrejseforsikring.

En årsrejseforsikring gælder i 12 måneder og prisen er den samme uanset hvor mange gange du rejser. Den eneste begrænsning er, at hver rejse kun må vare en eller to måneder, alt efter hvilken rejseforsikring du vælger.

Hvis du ikke skal ud og rejse mere i år, så kan det ikke svare sig at købe en årsrejseforsikring. Så vil det billigste for dig som regel være at købe en enkeltrejseforsikring. Du kan vælge om enkeltrejseforsikringen skal vare en enkelt dag, eller helt op til 24 måneder hos nogle rejseforsikringsselskaber.

Hvis du skal være afsted i flere måneder så er enkeltrejseforsikringen den eneste løsning du kan bruge, da årsrejseforsikringen ikke gælder så lang tid ad gangen.

Vælg den rigtige geografiske dækning

Uanset hvilken type rejseforsikring du køber, skal du vælge den geografiske dækning hvor rejseforsikringen skal gælde. Når du køber årsrejseforsikringer er der to muligheder at vælge imellem. Det er dækning i Europa og dækning i hele verden. I rejseforsikringsselskabernes verden hører Israel ikke til i Europa og du skal derfor vælge den geografiske dækning til hele verden.

Det forholder sig lidt anderledes når du vælger en enkeltrejseforsikring. Der er fire forskellige dækninger at vælge imellem. Det er enkeltrejseforsikringer med dækning i Europa, udvidet Europa, dækning i hele verden eksklusiv USA, og dækning i hele verden inklusiv USA.

Det er her du kan spare penge ved at vælge den rigtige geografiske dækning. Israel er nemlig inkluderet i udvidet Europa-dækningen og den valgmulighed er billigere end dækning i hele verden.

Det er dog ikke alle rejseforsikringsselskaber som har alle fire muligheder at vælge imellem. Nogle har kun dækning Europa og dækning hele verden, også på deres enkeltrejseforsikringer. Derfor kan du med fordel vælge et rejseforsikringsselskab der sælger den geografiske dækning udvidet Europa.

Visum til Israel

Israel er visumfrit i op til 90 dage for danske statsborgere. Du skal kunne fremvise gyldig returbillet ved indrejse og dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder ud over dit ophold i landet. Du skal være opmærksom på, at hvis du har arabiske stempler i dit pas, så kan det medføre skærpet sikkerhedstjek i lufthavnen. Hvis det er tilfældet bør du beregne ekstra tid gennem sikkerhedskontrollen.

Vaccinationer til Israel

Alle rejsende til Israel rådes til at være vaccineret mod Hepatitis A, Difteri og Stivkrampe. Varer dit ophold i Israel mere end en måned, bør du ligeledes blive vaccineret mod Hepatitis B. Ved rejser over seks måneder anbefales også Tyfus- og Rabies-vaccine.