Rejseforsikring Holland

Sammenlign 2024-priser på rejseforsikringer til Holland

Europæiske ERV
erv logo
Fra 270,-
Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst også i tilfælde af corona, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald hvis nærmeste familie bliver akut syg, ødelagt ferie pga. sygdom under rejsen og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring (afbestil, ombook eller erstat med anden rejsende).

Gouda

Fra 366,-
Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, ulykkesdækning, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring) og forsinket hjemrejse.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, feriekompensation, udvidet ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring

Fra 452,-

Standarddækninger
Sygdom/tilskadekomst
Hjemtransport
Bagage

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

Årets
Rejseforsikring 2022
Europæiske
erv logo
Fra 270,-

Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald, ødelagt ferie og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring.

Gouda
Fra 366,-

Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring), forsinket hjemrejse og feriekompensation.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring
Fra 452,-

Standarddækninger
Corona
Sygdom
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

*Priserne er baseret på en årsrejseforsikring til Europa, for én person på 35 år. Opdateret i marts 2024.

Info om rejseforsikring og coronavirus

Opdateret: 12. maj 2023

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er normaliseret. Det betyder at stort set alle lande i verden igen er gule eller grønne. Det er vigtigt i forhold til din rejseforsikring.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er nemlig nævnt i forsikringsbetingelserne, når du køber en dansk rejseforsikring. Men, det er først når du rejser til orange eller røde lande, at der sker ændringer i dine betingelser. Når du rejser til grønne eller gule lande, så dækker din rejseforsikring fuldstændig som normalt. Det gælder også sygdomme eller skader der kan relateres til coronavirus.

Fremadrettet er det er primært lande og områder plaget af krig og andre alvorlige sikkerhedssituationer, der frarådes rejser til. Ikke områder som danske turister normalt rejser til. Det er dog alligevel altid en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning inden du rejser.

Du finder Udenrigsministeriets rejsevejledninger her: um.dk/rejsevejledninger

Læs mere om coronavirus i vores guide: Rejseforsikring og coronavirus


Vær også opmærksom på, om de lokale myndigheder har indført indrejserestriktioner overfor danske turister. Hold dig opdateret om dette, hos den danske ambassade i Haag: nederlandene.um.dk/coronavirus

Om rejseforsikringer til Holland

Du er dækket af det blå sygesikringskort når du rejser til Holland. Det indebærer at du kan modtage behandling fra det offentlige sundhedsvæsen, på lige vilkår med de hollandske borgere.

I denne guide gennemgår vi præcis hvad det betyder for dig, hvis du skal til lægen eller på hospitalet i Holland. Du kan også læse om hvilke fordele en privat rejseforsikring kan tilbyde dig.

Sådan dækker det blå sygesikringskort i Holland

Du har ret til at modtage behandling fra det offentlige sundhedsvæsen i Holland. Husk blot på at du ikke kan søge refusion for behandling foretaget af private læger eller på privathospitaler.

I Holland hedder den offentlige sygesikring “AGIS Zorgverze-keringen”. Lægebehandling i Holland er gratis. Hvis du skal til speciallæge, så kræver det henvisning fra en alment praktiserende læge.

Indlæggelse på hospital kræver henvisning og godkendelse fra AGIS Zorgverzekeringen. Behandling på hospitaler er gratis, og det samme er ambulancetransport og flyvning.

Bemærk at hjemtransport ikke er dækket af hverken det blå eller gule sygesikringskort. Det er udelukkende dig selv, eller din rejseforsikring, der skal betale for hjemtransport.

Sådan er du dækket med en privat rejseforsikring i Holland

Den vigtigste dækning som altid er inkluderet i en privat rejseforsikring, er dækning ved sygdom og tilskadekomst. Men til forskel fra det blå sygesikringskort, så dækker din private rejseforsikring også både hjemtransport og receptpligtig medicin i forbindelse med din behandling.

Udover det, så har alle danske rejseforsikringer en dansk alarmcentral tilknyttet som du kan ringe til døgnet rundt. Her sidder der dansktalende personale klar til at assistere dig med din krisesituation. De kan hjælpe med at finde nærmeste behandlingssted, og stå for kommunikationen til det lokale lægepersonale. De kan også få sendt en læge ud til dig i visse tilfælde. Det er et ekstra serviceniveau som det blå sygesikringskort ikke tilbyder.

Andre dækninger som din rejseforsikring til Holland bør indeholde

Det er helt op til de enkelte rejseforsikringsselskaber at bestemme hvilke dækninger deres rejseforsikringer indeholder. Når du undersøger priser på rejseforsikringer bør du derfor sammenholde prisen med hvilke dækninger der er inkluderet. Som regel er der nemlig sammenhæng mellem billig pris og niveau af dækning.

Her gennemgår vi nogle af de vigtigste dækninger som din rejseforsikring bør indeholder når du rejser til Holland. Bemærk at der kan være særlige dækninger som er interessante for dig, hvis du skal foretage dig nogle specielle aktiviteter på ferien.

Dækning for tyveri og røveri af ejendele

Selvom Holland heldigvis er i den gode ende af skalaen, når det kommer til kriminalitet, så kan uheldige oplevelser desværre ikke helt elimineres. Særligt når man befinder sig i populære storbyer, som eksempelvis Amsterdam, skal man være særligt opmærksom på ens ejendele i det offentlige.

De mange turister betyder nemlig kontanter, smartphones og dyre kameraer, hvilket lokker både tricktyve og andre mere aggressive røvere. Du kan selv være med til at minimere risikoen for at blive røvet, ved ikke at flashe dine penge og alt dit dyre grej. Men du kan aldrig vide dig 100 procent sikker.

En privat rejseforsikring dækker hvis du bliver bestjålet. Du kan få erstatning for dine stjålne ejendele, og hvis episoden har været særligt ubehagelig kan du modtage psykologhjælp.

Terror, evakuering og krisehjælp

Vi lever i stadigt stigende usikkerhed i vores vestlige verden. Det er ikke til at spå hvor næste terrorhandling finder sted, men områder med mange turister er desværre særligt populære. Når man rejser som turist befinder man sig derfor ofte på steder hvor risikoen er forhøjet. Man skal naturligvis ikke lade sit liv diktere at terror, men man kan godt tage sine forbehold.

Hvis din rejseforsikring dækker din personlige sikkerhed , så er du med til at give dig selv de bedst mulige redskaber til at klare en krisesituation i udlandet. Du kan blive evakueret og kan modtage krisehjælp på stedet. Når du kommer hjem igen vil du ligeledes blive tilbudt psykologhjælp.

Hvilken type rejseforsikring skal du vælge?

De to mest almindelige typer rejseforsikring på det danske marked er enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer. Du bør vælge enkeltrejseforsikringen hvis du kun har planer om at rejse en enkelt gang i år. Årsrejseforsikringen er derimod til dig som rejser ofte og som har planer om at rejse flere gange i år.

Årsrejseforsikringen købes for et år ad gangen og dækker et ubegrænset antal rejser inden for dens gyldighed. Det eneste du skal være opmærksom på er at hver rejse kun må vare 30 dage. Udover det, så kan du rejse lige så mange gang du har lyst til for den samme årlige pris.

Enkeltrejseforsikringen købes for hver enkelt rejse. Du kan vælge om enkeltrejseforsikringen skal vare en enkelt dag eller helt op til 24 måneder hos nogle rejseforsikringsselskaber. Hvis du kun har planer om at rejse én gang i år, så kan det som regel godt svare sig at købe en enkeltrejseforsikring. Hvis du skal på en meget lang rejse, som varer i flere måneder, så er det altid enkeltrejseforsikringen du skal vælge.

Vælg et dækningsniveau der passer til rejsen

Når du køber din rejseforsikring kan skal du vælge hvilket niveau af dækning du ønsker. Som standard er der fastsat beløbsgrænser på forsikringssummerne. Forsikringssummen er det beløb som rejseforsikringsselskabet har krav på at erstatte når du anmelder en skade.

Hvis omkostningerne i forbindelse med din skade overstiger forsikringssummen, så er det dig selv der skal betale for resten. Hvis du ikke ønsker at ende med en del af regningen selv, så skal du vælge den fulde dækning når du køber rejseforsikringen.

Når du vælger den fulde dækning, så er der ubegrænset forsikringssum på alle de vigtigste forsikringskategorier.