Gouda Rejseforsikring

Gouda Rejseforsikring

Guide til Gouda Rejseforsikring: Alt hvad du skal vide, før du køber en rejseforsikring hos Gouda (opdateret i 2024).

Køb din rejseforsikring hos Gouda online på: gouda.dk

Gouda rejseforsikring har været på det danske marked siden 1994, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i Danmark. De tilbyder en lang række forskellige typer rejseforsikring til både private og erhverv. I denne guide om Gouda finder du blandt andet information omkring:

Genveje til denne guide

Kåringer

Rejseforsikringer hos Gouda

Gouda Rejseforsikring tilbyder en lang række forskellige typer rejseforsikringer, bliv klogere på dine valgmuligheder herunder.

Årsrejseforsikring
Dækker et ubegrænset antal rejser inden for ét år. Hver rejse må maksimalt vare 30 dage. Du kan vælge imellem tre forskellige typer årsrejseforsikring: enkeltperson, husstand eller senior (+70 år). Dækningen husstand inkluderer forsikringstager, dennes ægtefælle eller samlever, hjemmeboende børn uanset alder, samt egne medrejsende børn under 18 uanset om de er en del af husstanden eller ej.

Årsrejseforsikringen anbefales til dig som rejser flere gange om året. Du skal dog være opmærksom på at årsrejseforsikringen ikke dækker hvis du skal arbejde eller studere i udlandet. Afbestillingsforsikring, skiforsikring, bagageforsikring og ulykkesforsikring skal købes som tillæg til årsrejseforsikringen.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/aarsrejseforsikring

Enkeltrejseforsikring
Købes for en rejse ad gangen. Vælges med minimum to dages varighed og op til maksimalt 24 måneder. Kan købes af personer under 70 år.Enkeltrejseforsikringen er til dig som kun skal ud og rejse en enkelt gang i år. Du bør sammenligne prisen mellem årsrejseforsikring og enkeltrejseforsikring for at finde den bedste løsning. Hvis du skal på en meget lang rejse (flere måneder), så er det altid enkeltrejseforsikringen du skal vælge.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/enkeltrejseforsikring

Ungdomsrejseforsikring
Købes for en rejse ad gangen. Vælges med minimum to dages varighed og op til maksimalt 24 måneder. Kan købes af personer der endnu ikke er fyldt 35 år på afrejsedagen.

Du får en fordelagtig pris på ungdomsrejseforsikringen i forhold til Goudas almindelige rejseforsikring.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/ungdomsrejseforsikring

Seniorrejseforsikring
Til personer over 70 år. Vælges med minimum to dages varighed og op til maksimalt tre måneder.

Præeksisterende lidelser er ikke dækket af rejseforsikringen. Har du nogen kroniske sygdomme, eller har du været syg op til ferien, bør du derfor søge om forhåndsgodkendelse hos Gouda. Dette er for at afklare præcis hvordan du er dækket. Hvis du er i tvivl om dette gælder for dig så kontakt Gouda.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/seniorrejseforsikring

Skirejseforsikring
Dækker skiferier der varer op til seks måneder. Kan tegnes af personer under 70 år. Seniorer der er fyldt 70 år på afrejsetidspunktet har ingen mulighed for at tegne en skirejseforsikring.

Du skal huske det blå sundhedskort hvis du skal på skiferie i Europa. Dette er en betingelse for at Goudas skirejseforsikring dækker sygdom på skirejsen. Skirejseforsikringen dækker også arbejds- og studieophold i EU/EØS landene.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/skirejseforsikring

AfbestillingsforsikringKoster seks procent af rejsens pris. Afbestillingsforsikringen skal købes når du bestiller rejsen, eller senest når du betaler rejsens depositum.

Du er dækket i tilfælde af:

 • Sygdom eller tilskadekomst
 • Alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie
 • Indbrud eller brand i din bolig
 • Du bliver indkaldt som vidne i retssag, eller til aftjening af værnepligt
 • Du er blevet gravid efter køb af rejsen, og graviditeten ifølge lægen bevirker at du ikke kan rejse
 • Du skal til reeksamination
 • Du bliver skilt/separeret
 • Der forekommer bedrageriske handlinger eller overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i din egen virksomhed
 • Du bliver opsagt og skal påbegynde nyt job
 • Din bil går i stykker inden “kør selv ferie”

Afbestillingsforsikring kan også købes som tillæg til årsrejseforsikringen.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/afbestillingsforsikring

Au Pair-forsikring
Lovpligtig forsikring som danske værtsfamilier skal tegne til deres au pair. Kan tegnes for 6-24 måneder. Dækker blandt andet hjemtransport, sygeledsagelse til hjemlandet, ulykkesforsikring og arbejdsskade.

Forsikringen er kun gældende i Danmark. Skal familiens au pair med på ferie, skal der derfor tegnes en almindelig rejseforsikring. Au pairs er ikke dækket for sygdom og hjemtransport gennem familiens indbo- eller familieforsikring.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/au-pair-forsikring

Incoming forsikring
Dækker udenlandske statsborgere og udlandsdanskere, som ikke er dækket af den offentlige sygesikring. Forsikringen dækker kun i Danmark. Kan tegnes af personer under 80 år.

Læs mere og bestil her: gouda.dk/incoming-forsikring

Erhvervsrejseforsikringer
Gouda tilbyder en lang række forskellige løsninger til erhverv.

 • Flex Business: årsrejseforsikring der dækker erhvervsrejser for medarbejdere og kunder
 • Annual Business: årsrejseforsikring der dækker alle rejser for medarbejdere
 • Global Business: købes for hver enkelt rejse
 • Udstationering: til medarbejdere der opholder sig i udlandet i mere end 6 måneder

Læs mere og bestil her: gouda.dk/erhvervsrejseforsikring

Gouda på Trustpilot

Den øjeblikkelige score på Trustpilot for Gouda Rejseforsikring (opdateret 2024):

Læs alle Goudas anmeldelser på trustpilot.com/review/www.gouda.dk

Sådan dækker Gouda

Med Goudas rejseforsikring får du en af markedets bedste og bredeste dækninger. Du er forsikret for:

 • Sygdom og hjemtransport
 • 24 timers lægevagt
 • Tandlæge og fysioterapi
 • Personlig sikkerhed
 • Lægelig fejlbehandling
 • Ulykke og hjemkaldelse
 • Privatansvar og retshjælp
 • Tilkaldelse og sygeledsagelse
 • Forsinket fremmøde
 • Ferieboligsikring
 • Selvrisiko ved leje af motorkøretøj
 • Rejsedokumenter og forsinket hjemrejse
 • Bagageforsinkelse
 • Personlige ejendele/bagage (tilkøb)
 • Feriekompensation (tilkøb)
 • Udvidet ulykke (tilkøb)

Gouda giver mulighed for at vælge imellem to forskellige dækningsniveauer, standard og super. Begge niveauer indeholder ovennævnte dækninger. Forskellen ligger i hvor meget du er forsikret for i de enkelte kategorier.

Vælger du super dækning er der ubegrænset forsikringssum på lægebehandling, hospitalsindlæggelse, hjemtransport, krisehjælp, terror, gidseltagning, hjemkaldelse, rejse- og opholdsudgifter ved forsinket fremmøde, økonomisk erstatning ved feriekompensation, og udvidet ulykke ved tandskade (tilkøb).

Det anbefales altid at du køber den bedste dækning når du skal være aktiv på din rejse. Jo flere aktiviteter du skal foretage dig, jo større risici udsætter du nemlig også dig selv for.

Du skal være opmærksom på at ungdomsrejseforsikringen har en lidt varieret dækning. Du kan ikke tilkøbe feriekompensation, og forsikringssummerne er en smule anderledes.

Geografiske dækningsområder

Gouda opererer med fire forskellige geografiske dækningsområder på deres rejseforsikringer. Det er dækning i Europa, dækning udvidet Europa, dækning i hele verden eksklusiv USA, og dækning i hele verden inklusiv USA.

Goudas dækning i Europa inkluderer alle EU/EØS landene. Det er: Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

Udvidet Europa dækningen inkluderer alle ovenstående lande samt: Albanien, Algeriet, Bosnien-Herzegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Kosovo, Libanon, Libyen, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Palæstina, Rusland (indtil Ural), Serbien, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden.

Bemærk at Goudas rejseforsikringer aldrig dækker i lande eller områder hvor Udenrigsministeriets rejsevejledning fraråder rejser. Det gælder uanset om landet er med på listen over geografisk dækningsområde.

5 gode grunde til at vælge Gouda

Gouda Rejseforsikring er én af de største spillere på markedet inden for rejseforsikringer og har været det længe. De tilbyder en bred vifte af rejseforsikringer til både private og erhverv, deres priser er meget konkurrencedygtige, og så har de en meget anmelderrost service og behandling af forsikringssager.

Med en rejseforsikring fra Gouda du kan frit vælge den af de mange forskellige rejseforsikringer, der passer dig bedst i forhold til netop din rejse, og du er sikker på at være dækket godt ved uforudsete og akutopståede hændelser og udgifter.

1. Stort udvalg af rejseforsikringer
Der er mange forskellige former for rejser med forskellige behov for forsikringer og dækninger. Det har de taget til efterretning hos Gouda. Derfor har de et stort udvalg af rejseforsikringer, så du altid har mulighed for at vælge den rejseforsikring, der passer bedst til netop din rejse.

Hos Gouda Rejseforsikring kan du vælge mellem følgende rejseforsikringer:

 • Årsrejseforsikring
 • Enkeltrejseforsikring
 • Ungdomsrejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Seniorrejseforsikring
 • Skirejseforsikring
 • Incoming forsikring
 • Au pair forsikring
 • Erhvervsforsikring

Uanset din alder, dit rejseformål og rejsens længde vil du have mulighed for at finde en passende rejseforsikring hos Gouda. Især Incoming forsikringen er speciel, da den ikke findes hos særlig mange andre danske rejsesforsikringsselskaber. Incoming forsikringen dækker udlandsdanskere på ophold i Danmark samt udlændinge på ferie eller længerevarende rejse her i landet.

2. Meget gode anmeldelser
Noget af det vigtigste ved en god rejseforsikring er, at den dækker, som den skal, og at du modtager en god service, når du henvender dig til rejseforsikringsselskabet. For at være så sikker som muligt på, at det er tilfældet, bør du altid kigge på medlemstilfredsheden blandt de eksisterende medlemmer, når du skal vælge rejseforsikringsselskab; for eksempel ved at læse anmeldelser. Anmeldelserne giver en god indikation på, hvorvidt medlemmerne får den dækning, som de forventer, og om de modtager en ordentlig service, når de kontakter selskabet med henvendelser omkring deres rejseforsikring.

Netop Gouda har en rigtig høj medlemstilfredshed med nogle meget flotte anmeldelser på blandt andet Trustpilot. Her får de samlet set bedømmelsen ”Fremragende” med 4,4 ud af 5 stjerner. Det er den bedste bedømmelse, der kan opnås på Trustpilot. Især den gode service fremhæves i anmeldelserne.

Med en Gouda rejseforsikring er du altså rimelig sikker på at få en god rejseforsikring, der dækker tilstrækkeligt, og hvor der typisk ikke er nogen problemer med udbetaling af forsikringspræmie, hvis uheldet skulle være ude.

3. Markedets bedste dækning
En god rejseforsikring er en rejseforsikring med en god dækning – uden at du betaler overpris. Også her gør Gouda det rigtig godt. De har nemlig markedets bedste dækning på deres rejseforsikringer. Både deres ”standard” og ”super” rejseforsikringer inkluderer følgende dækninger:

 • Lægebehandling og hospitalsindlæggelse
 • Hjemtransport
 • Hjemkaldelse
 • Gratis lægevagt
 • Tandlæge og fysioterapi
 • Ulykke
 • Personlig sikkerhed
 • Lægelig fejlbehandling
 • Forsinket fremmøde
 • Ferieboligsikring
 • Selvrisiko ved leje af motorkøretøj
 • Rejsedokumenter og forsinket hjemrejse
 • Bagageforsinkelse
 • Privatansvar og retshjælp
 • Tilkaldelse og sygeledsagelse

Med en super-dækning er der ubegrænset forsikringssum på en række af dækningerne, herunder for eksempel lægebehandling, hospitalsindlæggelse, ambulancetransport og hjemtransport.

4. Døgnåben alarmcentral og telefonkonsultation med dansktalende læger
Hos Gouda får du først og fremmest en dansktalende alarmcentral, som du kan ringe til 24 timer i døgnet. Du kan altså altid få hjælp, hvis du står i en situation, hvor du ikke ved, hvad du skal gøre, eller hvis du har behov for at gøre brug af din rejseforsikring ved for eksempel sygdom, tilskadekomst eller øvrige dækninger i din forsikring.

En del rejseforsikringsselskaber tilbyder efterhånden dansktalende alarmcentral, og en del tilbyder det faktisk også i døgndrift, men Gouda tager servicen skridtet videre og supplerer med dansktalende lægehjælp. Det betyder, at hvis behovet opstår, kan du ringe og tale med en dansk læge. Det kan især være en fordel, hvis sygehusvæsenet i det land, du befinder dig i, er markant anderledes end herhjemme, eller hvis der måske endda er sproglige udfordringer.

Du kan få svar på spørgsmål vedrørende blandt andet:

 • Udslæt, solskoldning og sår
 • Urinvejsinfektion
 • Muskelsmerter og ledsmerter
 • Fordøjelsesproblemer
 • Øreinfektion og øjeninfektion
 • Insektstik og insektbid

Bemærk i øvrigt at Gouda har en app hvor du kan komme i videokontakt med deres tilknyttede danske læger. Lægerne kan eksempelvis udskrive recept til andre EU-lande, så du slipper for at skulle konsultere en lokal læge. Vær dog opmærksom på, at hvor alarmcentralen kan kontaktes 24 timer i døgnet, er lægekonsultation dog kun mulig inden for bestemte åbningstider.

5. Stort udvalg af erhvervsforsikringer
Gouda har rigtig mange forskellige rejseforsikringer til rejser med privat formål som for eksempel rundrejser eller ferier, men de har også et stort udvalg af rejseforsikringer til erhvervsformål:

 • Flex Business
 • Global Business
 • Udstationering
 • Annual Business
 • Flex Business

Alle ansatte i virksomheden er automatisk dækket af denne rejseforsikring, der egner sig særligt godt, hvis der sporadisk er rejser over hele året. Rejseforsikringen tilpasses, så den passer til din virksomheds eksakte behov i forhold til antal af rejser, rejsemål og rejsernes længde.

Global Business: Denne rejseforsikring tegnes for én særskilt rejse. Rejseforsikringen anbefales til virksomheder, der kun har få årlige rejser og måske ikke en gang har erhvervsrejser hvert år. Med en Global Business rejseforsikring betaler du kun for det antal dage, rejsen reelt varer.

Udstationering: Er du ansat i en dansk virksomhed med bopæl i udlandet i forbindelse med udstationering, er det denne rejseforsikring, du skal have fat i. Rejseforsikringen er skræddersyet til dig og din udstationering, og den dækker både dig og din medrejsende familie.

Annual Business: Rejser medarbejderne mange gange årligt; måske endda månedligt eller ugentligt, er det denne rejseforsikring, der er den bedste. Forsikringen dækker medarbejderne både privat, og når de er på arbejde i udlandet. Uanset antallet af rejser betales en fast årlig pris.

Indholdet er opdateret: den 2. februar 2023.

Køb din rejseforsikring hos Gouda online på:
gouda.dk