Rejseforsikring priser

Rejseforsikring priser

Sammenlign 2024-priser på rejseforsikringer

Europæiske ERV
erv logo
Fra 270,-
Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst også i tilfælde af corona, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald hvis nærmeste familie bliver akut syg, ødelagt ferie pga. sygdom under rejsen og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring (afbestil, ombook eller erstat med anden rejsende).

Gouda

Fra 366,-
Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, ulykkesdækning, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring) og forsinket hjemrejse.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, feriekompensation, udvidet ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring

Fra 452,-

Standarddækninger
Sygdom/tilskadekomst
Hjemtransport
Bagage

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

Årets
Rejseforsikring 2022
Europæiske
erv logo
Fra 270,-

Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald, ødelagt ferie og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring.

Gouda
Fra 366,-

Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring), forsinket hjemrejse og feriekompensation.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring
Fra 452,-

Standarddækninger
Corona
Sygdom
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

*Priserne er baseret på en årsrejseforsikring til Europa, for én person på 35 år. Opdateret i marts 2024.
Den ultimative guide til:

Priser på rejseforsikringer i 2024

Den ultimative guide til:

Priser på rejseforsikringer i 2024

Her finder du rejseforsikring priser på de alle de forskellige typer rejseforsikring, som kan købe i Danmark. Vi har lavet en komplet prisliste, der giver et nemt og hurtigt overblik over de billigste rejseforsikringer, uanset hvilken type rejseforsikring du søger.

I denne guide kan du se priser på:

 • Enkeltrejseforsikringer
 • Afbestillingsforsikringer
 • Skirejseforsikringer
 • Årsrejseforsikringer

Enkeltrejseforsikringer

Hvor skal du rejse hen? Det er det allerførste du skal tage stilling til, når du skal købe din rejseforsikring. Du kan nemlig som regel vælge mellem fire forskellige slags dækning, når du køber en rejseforsikring hos et dansk rejseforsikringsselskab.

De fire typer dækning du kan købe er rejseforsikring til Europa, udvidet rejseforsikring til Europa, rejseforsikring til verden, og rejseforsikring til USA.

Rejseforsikringer til Europa

Efter indførelsen af det blå sygesikringskort i 2014, så er dine vilkår for sygebehandling, i andre europæiske lande, blevet betydelig svækket. Ændringen har blandt andet medført, at du kan risikere egenbetaling, hvis du skal til lægen eller på hospitalet. Den egenbetaling kan du få dækket, hvis du køber en privat rejseforsikring til Europa. En rejseforsikring til Europa dækker i alle EU/EØS lande. Det vil sige:

Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

På nedenstående tabel finder du priser på rejseforsikringer til Europa. Bemærk, at hvis du søger en rejseforsikring til Tyrkiet, så skal læse næste afsnit, der omhandler rejseforsikringer til udvidet Europa.

Rejseforsikringer til ‘udvidet Europa’

Der er rigtig mange danskere der rejser til eksempelvis Tyrkiet hvert år. Måske du ikke er klar over, at en almindelig rejseforsikring til Europa, sjældent dækker i Tyrkiet. Der skal du vælge den rejseforsikring der hedder udvidet Europa.

Selve rejseforsikringen er ikke anderledes end en rejseforsikring til Europa. Den dækker blot et større område af lande. Listen over lande som er dækket med en udvidet forsikring til Europa afhænger af hvilket rejseforsikringsselskab du vælger, men der er en række lande som generelt er inkluderet. Lande som er populære destinationer blandt danske turister. Disse lande inkluderer blandt andet:

 • Tyrkiet
 • Israel
 • Egypten
 • Rusland

Nedenunder kan du finde en liste med priser på rejseforsikringer som dækker udvidet Europa. Du kan bruge den til at finde præcis rejseforsikring som passer til dig.

Rejseforsikringer til verden

Ifølge undersøgelser, så rejser hver femte danske uden for Europas grænser, uden en rejseforsikring med i bagagen. Dette kan have store konsekvenser, hvis man eksempelvis falder og brækker benet, og er nødt til at modtage behandling på et lokalt hospital, eller hvis man i værste tilfælde skal sendes hjem med lægetransport.

Uden en rejseforsikring, så skal du betale for det hele selv. Der er ingen sygesikringskort der kan hjælpe dig, så snart du har forladt Europa, der er du nødt til selv at forsikre dig mod sygdom og ulykker.

Der er dog rige muligheder for at finde en rejseforsikring, der dækker når rejsen går til mere eksotiske destinationer. Herunder finder du et bredt udvalg af rejseforsikringer der dækker til verden. Vær opmærksom på, at hvis du skal til USA, så skal du ned i næste afsnit for at finde priser. Det er nemlig en smule dyrere at blive forsikret hvis man skal til USA, blandt andet fordi behandlingspriserne i USA er nogle af de højeste i verden.

Rejseforsikringer til USA

Som allerede nævnt, så er en rejseforsikring der dækker i USA den dyreste type af enkeltrejseforsikringer. Der er flere grunde til den højere pris. En af årsagerne er, at priserne på behandling hos amerikanske læger og hospitaler er de dyreste i verden. Udover det, så forekommer private søgsmål også hyppigt i USA. Alt sammen med til presse prisen i vejret.

Den højere pris betyder dog midlertidigt også, at du med stor fordel kan benytte den nedenstående tabel, til at finde den billigste rejseforsikring til USA. Her kan du nemlig sammenligne alle priser på rejseforsikringer til USA, så du kan spare mest muligt.

Afbestillingsforsikringer

Skulle du gå hen og blive syg lige inden ferien, og er du ikke i stand til at komme afsted, så kan en afbestillingsforsikring være rigtig god, fordi du vil kunne få pengene tilbage for den rejse du har købt. I nogle tilfælde vil du også kunne udskyde ferien, så du ikke behøver gå glip af det hårdt trængte afbræk fra hverdagen.

Men det er faktisk ikke kun sygdom du er forsikret mod med en afbestillingsforsikring. I hvert fald ikke hvis du vælger at købe en afbestillingsforsikring hos et af de danske rejseforsikringsselskaber, som blandt andet tilbydes gennem denne side. En sådan afbestillingsforsikring vil nemlig dække dig for en helt række andre forhold også. Disse dækninger inkluderer blandt andet:

 • Hvis du bliver fyret fra jobbet
 • Hvis du bliver syg eller dumper din eksamen
 • Hvis du bliver separeret eller skilt
 • Hvis bilen går i stykker inden kør-selv-ferien

Vær opmærksom på, at der kan være forskel på hvad de forskellige afbestillingsforsikringer præcis dækker, men fælles for dem alle er, at de generelt har langt bedre dækning, end hvis du køber afbestillingsforsikringen direkte hos rejsebureauet eller flyselskabet. Mange gange dækker de nemlig kun sygdom.

Ønsker du at vide mere om vilkår og betingelser for afbestillingsforsikringer, så kan du læse vores guide til afbestillingsforsikringer her. Nedenunder finder du en oversigt over priser på afbestillingsforsikringer.

Skirejseforsikringer

Det vigtigste du skal være opmærksom på, når du ønsker at købe en rejseforsikring til din skiferie er, at en standard forsikring i langt de fleste tilfælde ikke dækker. Det gør den ikke, fordi at rejseforsikringsselskaberne vurderer, at du udsættes for en langt større fare, end på almindelige ferier.

Du er derfor nødt til enten at købe en specifik skirejseforsikring, eller også skal du købe en tillægsforsikring til din rejseforsikring. Dette afhænger af hvilket rejseforsikringsselskab du vælger.

Hvis du vil vide mere om skirejseforsikringer, så læs vores grundige guide her. Her finder du gode råd til skiferien, samt information om hvad du skal være opmærksom på, når du køber en rejseforsikring til skituren.

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en skirejseforsikring, så brug nedenstående tabel til at finde den billigste pris.

Årsrejseforsikringer

Denne rejseforsikring er for dig der rejser mange gange om året, men som ikke rejser i længere perioder end den fastsatte grænse. Rejseforsikringsselskabet har nemlig fastsat en maksimal grænse, som hver enkelt rejse må vare. Dette kan svinge meget fra rejseforsikringsselskab til rejseforsikringsselskab.

Nogle årsrejseforsikringer dækker rejser og ferier op til 22 dages varighed, mens andre dækker i 60 dage. Til gengæld er der sjældent nogen grænse for hvor mange gange du må rejse i løbet af et år.

Men nøjagtigt som med enkeltrejseforsikringer, så er der flere ting du skal tage stilling til når du skal vælge din årsrejseforsikring. Det vigtigste du skal vælge er, hvilken del af verden du ønsker, at rejseforsikringen skal dække. Udover det, så kan der også hos hvert rejseforsikringsselskab være forskel på den specifikke dækning der tilbydes, og dermed også hvilke tillæg der kan købes.

Hvis du vil vide mere om dækning, vilkår, og tillæg på årsrejseforsikringer, så kan du med stor fordel læse vores udførlige guide til årsrejseforsikringer her. Der finder du alt den information du har brug for. Nedenunder er lavet tabeller med priser på årsrejseforsikringer til de forskellige dele af verden. Brug den til at finde den bedste og billigste årsrejseforsikring.