Rejseforsikring Grønland

Sammenlign 2024-priser på rejseforsikringer til Grønland

Europæiske ERV
erv logo
Fra 270,-
Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst også i tilfælde af corona, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald hvis nærmeste familie bliver akut syg, ødelagt ferie pga. sygdom under rejsen og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring (afbestil, ombook eller erstat med anden rejsende).

Gouda

Fra 366,-
Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse
Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, ulykkesdækning, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring) og forsinket hjemrejse.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, feriekompensation, udvidet ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring

Fra 452,-

Standarddækninger
Sygdom/tilskadekomst
Hjemtransport
Bagage

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

Årets
Rejseforsikring 2022
Europæiske
erv logo
Fra 270,-

Standarddækninger
Sygdom
Tilskadekomst
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse, tandlægebehandling, fysioterapi, kiropraktor, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, overfald (erstatning), eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp, bagageforsinkelse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, erstatningsbil inden afrejse, forsinket fremmøde, forsinket ankomst og selvrisiko på indbo og kasko.

Plusdækninger: Hjemkald, ødelagt ferie og ferieboligsikring.

Tilvalgsdækninger: Vintersport, bagage, sportsudstyr, rejseulykke og afbestillingsforsikring.

Gouda
Fra 366,-

Standarddækninger
Ulykke
Hjemtransport
Sygeledsagelse

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse, lægevagt, tandlæge, fysioterapi, krisehjælp, evakuering, lægelig fejlbehandling, privatansvar, retshjælp, forsinket fremmøde, ferieboligsikring, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, rejsedokumenter, erstatningsbil inden afrejse, hjemtransport af egen bil, bagageforsinkelse (tilvalg ved skirejseforsikring), forsinket hjemrejse og feriekompensation.

Tilvalgsdækninger: Bagage og personlige ejendele, ulykkesdækning, skitillæg og forsinket ankomst (ved skirejseforsikring).

Dansk Rejseforsikring
Fra 452,-

Standarddækninger
Corona
Sygdom
Hjemtransport

Trustpilot-rating

Se alle dækninger

Standarddækninger: Sygdom og tilskadekomst, hjemtransport, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse, bagage, bagageforsinkelse, tandlæge, fysioterapi, kiropraktor, ulykkesdækning, privatansvar, feriekompensation, overfald (erstatning), retshjælp, forsinket fremmøde, krisehjælp, evakuering og skisport.

*Priserne er baseret på en årsrejseforsikring til Europa, for én person på 35 år. Opdateret i marts 2024.

Om rejseforsikringer til Grønland

Mange danskere er ved at få øjnene op for den skønne og særlige natur som man kan opleve i Grønland. Men hvordan er det nu lige du er dækket hvis du bliver syg eller kommer til skade på turen? Det forklarer denne guide.

Genveje

Sådan dækker den danske sygesikring i Grønland

Dit gule sygesikringskort gælder når du rejser til Grønland. Det betyder at du har ret til behandling på samme måde som hvis du var hjemme i Danmark. Du er dækket i tilfælde af akut opstået sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald. Der er dog nogle betingelser der skal være opfyldt for at sygesikringen dækker.

Den offentlige sygesikring gælder kun rejser op til 1 måneds varighed og kun rene ferie- eller studierejser. Det vil altså sige at sygesikringen ikke omfatter studieophold, erhvervspraktik, erhvervsrejser, eller en hvilken som helst anden form for rejser der ikke er enten ferie- eller studierejse.

Hvis det vurderes at du skal transporteres hjem til Danmark med lægeassistance, på grund af din tilstand, så skal du huske at det skal arrangeres i fællesskab med en SOS læge. Ellers risikerer du at sygesikringen ikke dækker og at du selv skal betale.

Hvis du ønsker den komplette liste over hvordan du er dækket, så kan du læse bekendtgørelsen om offentlige sygesikring til Grønland.

Hvorfor købe en privat rejseforsikring til Grønland?

Der kan være mange årsager til at købe en rejseforsikring når du skal til Grønland, selvom du er dækket med det gule sygesikring. Hvis din rejse eksempelvis varer længere tid end en måned så skal du købe en rejseforsikring. Ved mindre du vil tage chancen og selv betale for alt behandling og hjemtransport hvis du kommer galt afsted. Du skal bare huske på at den samlede regning kan ende med at blive ekstremt høj.

Hvis dit formål med rejsen er studieophold bør du også købe en rejseforsikring. Så er du nemlig slet ikke dækket på noget tidspunkt af dit gule sygesikringskort. De fleste private rejseforsikringer dækker studieophold. Hvis du er ung kan du tilmed købe en ungdomsrejseforsikring som giver dig fordelagtige vilkår billigere end en normal rejseforsikring.

Du er vigtigt at huske at hvis dit formål med rejsen er at drive erhverv, så er du højst sandsynligt ikke dækket af din private rejseforsikring. Der kan være forskel på de enkelte rejseforsikringsselskabers vilkår, men sædvanligvis kræver det en erhvervsrejseforsikring. Det gælder også selvom det kun er en lille del af rejsen du betragter som erhvervsrelateret.

Udover disse scenarier hvor det anbefales at købe en rejseforsikring til Grønland, så er der altid ekstra fordele ved at have en rejseforsikring med i bagagen når man rejser.

Fordelene ved at købe en rejseforsikring

Den danske sygesikring er begrænset til kun at dække behandling i forbindelse med akut opstået sygdom eller ulykkestilfælde. Det er en privat rejseforsikring på ingen måde.

Rejseforsikringer tilbyder et hav af forskellige dækninger som passer til mange forskellige rejser. Derfor kan der også være stor forskel på hvilke dækninger der er standard og hvilke der skal købes som tillæg. Det afhænger af hvilken rejseforsikring man vælger.

Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at gennemgå dækningen for de forskellige rejseforsikringer. Du kan spare penge og finde en rejseforsikring som passer til alle dine rejse- og aktivitetsbehov.

Nedenunder kan du se nogle eksempler på dækninger som tilbydes blandt de danske rejseforsikringer.

Ansvarsdækning dækker for skader du forvolder på andre

Det er ikke kun dig selv du beskytter når du køber en rejseforsikring. Du kan også være så uheldig at du kommer til at forvolde skade på andre personer eller deres ejendele. Du er måske på hundeslædetur og kommer til at køre ind i en person som kommer slemt til skade.

Hvis du ikke har en ansvarsdækning i forvejen og du ikke har købt en rejseforsikring, så har du et problem. Du risikerer at blive kendt erstatningsansvarlig for ulykken, hvilket betyder du kan komme til at hæfte behandling, medicin, tabt arbejdsfortjeneste, svie og smerte, og varige mén.

Det er en regning du ikke selv har lyst til at ende med. Sørg for at din rejseforsikring inkluderer ansvarsdækning. Så kan du sende regningen videre til rejseforsikringsselskabet.

Retshjælp er også inkluderet i rejseforsikringen

I forbindelse med en eventuel ulykke kan du risikere at skulle i retten. Her kan en rejseforsikring også tilbyde juridisk assistance op til et vist beløb.

Generelt er der fastsat beløbsgrænser for de forskellige dækninger. Hos de fleste rejseforsikringsselskaber kan du selv vælge hvor godt du vil være dækket. De sælger nemlig forskellige niveauer. Når du køber den bedste dækning er der ubegrænset forsikringssum på kategorier som lægebehandling, medicin, hjemtransport, krisehjælp og hjemkaldelse.

Ulykkesforsikring kan som regel tilkøbes til rejseforsikring

Hvis du kommer ud for en ulykke er behandling altid inkluderet, men du kan også købe ekstra ulykkesforsikring. Det betyder at du kan udbetalt erstatning hvis du får varige mén i forbindelse med ulykken. Hvis du bliver udsat for et overfald kan du ligeledes få tilkendt erstatning.

Rejseforsikring fra Grønland (til dig der bor i Grønland)

Europæiske rejseforsikring tilbyder en rejseforsikring til dig der har adresse i Grønland og som gerne vil ud at rejse. Rejseforsikringen gælder til ferie og studierejser uden for Grønland og Færøerne.

Det er en enkeltrejseforsikring, hvilket betyder at den skal tegnes for hver enkelt rejse du vil på. Du kan til gengæld vælge om den skal gælde i en enkelt dag og helt op til 24 måneders varighed.

Du kan også vælge om den skal gælde i Norden, i Europa eller i hele verden. Udover det så kan du vælge mellem to forskellige dækningsniveau, basis eller plus. Plus pakken giver dig ekstra dækning som eksempelvis bagageforsinkelse, forsinket fremmøde og ødelagte feriedage.

Europæiske anbefaler altid at man køber deres plus version, men det afhænger også en del af din rejsetype. Jo flere aktiviteter du skal foretage dig, jo mere dækning bør du købe.