Rejselegat 2021 er tildelt medicinstuderende på Københavns Universitet

8. december 2021

Bermann & Rosenbergs Rejselegat 2021 er tildelt Caroline Garred, medicinstuderende på Københavns Universitet, som støtte til hendes studieophold i Firenze i juni 2022.

Årets uddeling af vores rejselegat er gået til Caroline Garred, som i juni 2022 skal deltage i European Educational Programme in Epidemiologi i Firenze, i forbindelse med hendes 11. semester på medicinstudiet på Københavns Universitet. 25-årige Caroline fortæller om sit kommende ophold:

“Under mit ophold, kommer jeg til at deltage i et specialiseret statistikkursus. Jeg håber at tilegne mig vigtige og avancerede statistiske kompetencer, som vil fremme mine evner og viden om studiedesign og analyser. Samtidig håber jeg at møde en masse forskere fra andre lande, og skabe relationer til fremtidige projekter på tværs af landegrænser.”

Opholdet i Firenze er en omkostning for Caroline, og omkring det økonomisk aspekt uddyber hun:

“Bermann og Rosenbergs Rejselegat støtter mig økonomisk, og gør det muligt for mig at deltage i European Educational Programme in Epidemiologi i Firenze, som er et 3-ugers kursus i epidemiologi og statistik. Pengene vil bruge brugt til at betale en del af kursusafgiften. Skulle der mod forventning være penge til overs, vil det resterende beløb blive brugt til at transport til og fra kursusstedet, samt udforskning af lokalemiljøet i løbet af mit ophold.”

Slutteligt fortæller Caroline om hvordan hendes faglige og personlige profil, kan styrkes ved studieholdet:

“Som led i mit speciale på medicinstudiet, har jeg forsket i hjertesygdomme og har store ambitioner om at fortsætte med dette. Ved deltagelse i kurset, håber jeg på at være i stand til at kunne udforme forskningsprojekter af højere kompleksitet, og dermed dykke dybere ned i årsager og behandlingsmuligheder hos patienter med hjertesygdomme. Jeg er sikker på, at det bliver virkelig lærerigt og jeg kommer til at møde en masse inspirerende foredragsholdere og andre kursusdeltagere.”

Vi ønsker Caroline held og lykke med studiet, samt sender en tak til alle de mere end 350 studerende, som i 2021 har ansøgt vores rejselegat.

Læs mere og ansøg: Bermann & Rosenbergs Rejselegat.