Coverwise Rejseforsikring

Guide til Coverwise Rejseforsikring: Alt hvad du skal vide, før du køber en rejseforsikring hos Coverwise (opdateret i 2024)

Coverwise er forsikringsagent for Allianz Global Assistance. Sammen kan de tilbyde dig nogle af markedets bedste produkter til yderst favorable priser.

Genveje til denne guide

Kåringer

Rejseforsikringer hos Coverwise

Coverwise Rejseforsikring tilbyder en lang række af rejseforsikringer, under både enkelt- og årsrejseforsikringer. Læs mere om Coverwises forskellige typer af rejseforsikringer herunder.

Enkeltrejseforsikring
Købes for én rejse ad gangen. Kan vælges fra en dags varighed og helt op til 18 måneder. Kan tegnes af personer under 70 år. Coverwise sælger ingen seniorrejseforsikring.

Enkeltrejseforsikringen kan tegnes for én person, et par, en familie, eller en gruppe. En familieforsikring inluderer to voksne og op til seks børn under 17 år. Alle familiemedlemmer skal have samme adresse.

Årsrejseforsikring
Gælder et ubegrænset antal rejser inden for en 12 måneders periode. Hver rejser må maksimalt vare 31 dage med bronze dækning, 45 dage med sølv dækning, og 60 dage med guld dækning. Læs mere om forskellige dækningsniveauer i afsnittet “hvordan er du dækket?”.

Coverwise anbefaler årsrejseforsikringen hvis du skal rejse flere gange inden for det næste års tid. Du bør sammenligne prisen på årsrejseforsikring med enkeltrejseforsikring for at finde det bedste produkt til dine behov.

Du kan købe årsrejseforsikringen som enkeltperson, par eller familie.

Backpackerforsikring
Købes for én rejse ad gangen. Kan tegnes af unge mellem 17 og 35. Dækker rejser med helt op til 18 måneders varighed. Kan vælges som enkeltperson eller gruppe.

Tillægsforsikringer
Coverwise tilbyder fire forskellige tillægsforsikringer. Det er afbestillingsforsikring, selvrisikoforsikring, slutleverandørforsikring og erhvervsrejseforsikring.

Afbestillingsforsikring: Kan vælges som tillæg til enkeltrejseforsikringen. Dækker rejser op til 70.000 kroner. Skal købes senest 24 timer efter du har betalt for din rejse, og der skal være mere end 14 dage til afrejse.

Selvrisikoforsikring: Kan vælges som tillæg til både enkeltrejseforsikringen og årsrejseforsikringen. Dækker selvrisiko og depositum ved skader på udlejningskøretøj eller båd. Gælder ved uheld eller beskadigelse af dæk, tag, vinduer og undervogn. Er kun gældende ved lejeperioder på maksimalt 31 dage.

Slutleverandørforsikring: Inkluderet i guld dækning. Dækker hvis dit hotel, flyselskab, biludlejningsfirma, campingplads, forlystelsespark eller lignende går konkurs. Gælder kun for rejser, indkvartering og så videre, der er købt før afrejsen fra Danmark.

Erhvervsrejseforsikring: Kan vælges som tillæg til både enkeltrejseforsikringen og årsrejseforsikringen ved valg af enten sølv eller guld dækning. Dækker erhvervsudstyr og vareprøver mod beskadigelse og tyveri. Dækker også udgifter til en erstatningsforretningskollega, hvis du bliver syg eller komme til skade og ikke kan udføre dit arbejde.

Coverwise på Trustpilot

Den øjeblikkelige score på Trustpilot for Coverwise (opdateret 2024):

Læs alle Coverwises anmeldelser på trustpilot.com/review/coverwise.dk

Sådan dækker Coverwise

Coverwise tilbyder deres enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer med tre forskellige dækningsniveauer. Det er bronze-, sølv- og guld dækning. Backpackerforsikringen dækker med samme vilkår som sølv- og guld dækning, men for lavere beløb.

Bronze dækning hos Coverwise forsikrer dig for:

 • Lægebehandling
 • Ekstra rejse og indkvartering
 • Hospitalsindlæggelse
 • Akut tandlægebehandling
 • Eftersøgning og redning
 • Begravelsesudgifter
 • Forsinket bagage
 • Forsinket og mistet afgang
 • Personulykke
 • Ansvarsdækning

Udover ovenstående dækninger, så forsikrer sølv-, guld- og backpacker dækning også for:

 • Personlige ejendele
 • Penge
 • Mistet pas
 • Juridiske udgifter

Forskellen mellem de tre sidstnævnte dækninger er som sagt hvor højt et beløb du er forsikret for i de forskellige kategorier. Det anbefales altid at du tegner den bedste dækning (guld) når du skal holde en aktiv ferie. Jo flere aktiviteter du skal foretage dig, jo flere farer udsætter du nemlig også dig selv for.

Geografiske dækningsområder

Coverwise opererer med to forskellige geografiske dækningsområder: udvidet Europa og verden.

Dækningen Udvidet Europa inkluderer landene:
Albanien, Algeriet, Andorra, Armenien, Aserbajdsjan, Azorerne, Balearerne, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Georgien, Gibraltar, Grækenland, Holland, Hviderusland, Irland, Island, Isle of Man, Israel, Italien, Kanarieøerne, Kosovo, Kroatien, Lapland, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Makedonien, Malta, Marokko, Middelhavsøerne, Moldavien, Monaco, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland (vest for Ural), San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, og Østrig.

Dækning verden omfatter alle lande i verden. Du skal dog være opmærksom på om Udenrigsministeriet rejsevejledning fraråder rejser til det land eller område du rejser til. Hvis det er tilfældet så dækker din rejseforsikring hos Coverwise nemlig ikke. Dette er helt almindelig praksis hos alle danske rejseforsikringsselskaber. Det er Udenrigsministeriet anbefalinger der vægter tungest.

5 gode grunde til at vælge Coverwise

Coverwise Rejseforsikring er en del af det internationale Allianz Global Assistance Europe, der tilbyder rejseforsikringer i en lang række europæiske lande. Deres hovedkontor ligger i Gibraltar, som er den engelske ”koloni” i det sydlige Spanien. Det skal du dog ikke lade dig skræmme af, for der er tale om en seriøs udbyder af rejseforsikringer, der blandt andet tilbyder dansktalende, døgnåben alarmcentral.

Anmeldelserne på blandt andet Trustpilot taler da også for sig selv; kunderne er tilfredse. Hjemmesiden er nem og overskuelig, servicen er god, og forsikringerne dækker som lovet – og så er priserne meget konkurrencedygtige.

Se de fem største fordele ved at vælge en rejseforsikring fra Coverwise nedenfor.

1. Stort udvalg af rejseforsikringer
Hos Coverwise Rejseforsikring kan du naturligvis købe enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer, men du kan også købe en række speciel- og tillægsforsikringer, herunder:

 • Backpackerforsikring
 • Selvrisikoforsikring
 • Erhvervsforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Backpackerforsikring: Rigtig mange unge mennesker tager på backpacking i kortere eller længere tid; for eksempel i et sabbatår. Backpackerforsikringen er særligt konstrueret til rygsæksrejsende unge i alderen 17 til 35 år. Som noget helt særligt dækker en backpackerforsikring din rejse på helt op til 18 måneders varighed.

Selvrisikoforsikring: Hvis du skal leje motorkøretøj eller båd på din rejse, kan du supplere din enkelt- eller årsrejseforsikring med en selvrisikoforsikring. Afhængigt af både land og udlejningsfirma kan selvrisikoen ved skade på for eksempel bil, motorcykel eller båd være meget høj. Du undgår selvrisikoen med en supplerende selvrisikoforsikring.

Erhvervsforsikring: En privat rejseforsikring, uanset om der er tale om en årsrejseforsikring eller enkeltrejseforsikring, dækker almindeligvis ikke erhverv. Det betyder, at virksomhedens ejendele, som for eksempel arbejdscomputer- og telefon, vareprøver og lignende ikke er dækket ved for eksempel tyveri. En Erhvervsrejseforsikring kan enten tegnes af arbejdsgiver eller medarbejder.

Afbetalingsforsikring: Som udgangspunkt står du selv med en tabt udgift, hvis du har bestilt en rejse, som du er forhindret i at tage på grundet sygdom eller tilskadekomst. Med en afbestillingsforsikring har du mulighed for at få refunderet pengene, så der er til en ny rejse på et senere tidspunkt. Afbestillingsforsikringen fra Coverwise dækker rigtig godt sammenlignet med andre afbestillingsforsikringer. Du er for eksempel også dækket, hvis du mister dit arbejde, hvis du får indbrud i dit hus umiddelbart inden afrejse, eller hvis et nærtstående familiemedlem er meget sygt eller netop er afgået ved døden.

Ovenstående ekstra muligheder gør det nemmere for dig at købe en rejseforsikring, der dækker, som du ønsker det. Du kan også vælge at få skræddersyet en rejseforsikring, der passer fuldstændig til din rejse og dine behov. Det er især anbefalelsesværdigt, hvis du skal på en rejse til en destination, der ikke er så besøgt, eller en destination med særlige risici.

2. Billigste rejseforsikring
Når du skal ud at rejse, skal du finde en god rejseforsikring. Her skal du naturligvis kigge på, hvordan du er dækket i tilfælde af sygdom, tilskadekomst, røveri, med mere. Men det er også altid en god idé at kigge på prisen, da der kan være mange penge at spare på rejseforsikringer, der dækker de samme ting.

Coverwise rejseforsikringer dækker rigtig godt – faktisk kan du vælge mellem hele tre forskellige dækningsniveauer, så du er sikret at være dækket på den ønskede måde til den ønskede pris. Det kan du læse mere om længere nede ad siden. Men udover gode dækninger er priserne også rigtig gode. Faktisk så gode, at Coverwise i 2018 blev kåret til at have de bedste priser på rejseforsikringsmarkedet.

3. Døgnåben dansktalende alarmcentral
Coverwise Rejseforsikring samarbejder med Falck Global Assistance, som blandt andet har en dansktalende alarmcentral, og som desuden er eksperter inden for medicinsk assistance. Centralen har åbent 24 timer i døgnet alle ugens dage – også på helligdage – så uanset hvornår du er ude at rejse, kan du komme i kontakt med dansktalende personale, der kan hjælpe dig inden for det sundhedsfaglige område.

4. Tre forskellige dækningsniveauer
Endnu en stor fordel ved rejseforsikringer fra Coverwise er, at alle deres rejseforsikringer fås på tre forskellige dækningsniveauer. Jo højere niveau, des dyrere forsikring. Det betyder, at du kan vælge den laveste dækning og spare penge, eller at du kan vælge at betale for en bedre dækning. Kort sagt betaler du altså kun for dét, du reelt får.

Bronze: akutmedicinske udgifter, forsinket bagage, mistet afgang, forsinket afgang, personulykke, personligt ansvar.

Sølv: akutmedicinske udgifter, forsinket bagage, mistet afgang, forsinket afgang, personulykke, personligt ansvar, personlige ejendele, personlige penge, mistet pas, juridiske udgifter.

Guld: akutmedicinske udgifter, forsinket bagage, mistet afgang, forsinket afgang, personulykke, personligt ansvar, personlige ejendele, personlige penge, mistet pas, juridiske udgifter.

Sølv- og Gulddækningen dækker umiddelbart de samme ting, men der er forskel på de enkelte forsikringssummer. Bronze-dækningen har de laveste forsikringssummer, for eksempel dækkes forsinket bagage kun med op til 450 kroner, mens det dækkes med 1.350 kroner ved Sølv-dækning og 2.000 kroner ved Guld-dækning.

Vær opmærksom på, at backpackerforsikringen har særskilte forsikringssummer.

5. Udvidet Europa er standard-dækning
Langt de fleste rejseforsikringsselskaber tilbyder mindst to forskellige geografiske dækninger; en dækning, der dækker i Europa, og en dækning, der dækker i hele verden. Nogle rejseforsikringer har mere specifikke rejseforsikringer, der for eksempel dækker i USA eller i Udvidet Europa.

Én af de mange fordele ved at vælge en rejseforsikring fra Coverwise er, at du som minimum er dækket i det, der kendetegnes som Udvidet Europa.

Det betyder, at du med den billigste rejseforsikring altid er dækket i de europæiske lande + en række lande, der ligger i umiddelbar nærhed af Europa.

Coverwise sælger på nuværende tidspunkt ikke nye rejseforsikringer i Danmark. Find andre rejseforsikringer på:
rejseforsikringsguiden.dk